Healingen

Wat is het:

Healing is heel simpel het opschonen van je energetische lagen. Het gaat hierbij om zaken die je blokkeren om vooruit te komen in je leven.

Bij mij is een healing geen standaard behandeling. Niet alle sessies zien er hetzelfde uit. Sterker nog een vaste klant die het al jaren fijn vind om een healing van mij te ontvangen zegt: “Ik kom al 5 jaar bij je en nog niet één keer heeft een healing dezelfde vorm (volgorde) gehad. Altijd was het anders en bijzonder”. Ik zeg altijd: “Je krijgt bij mij wat je in het moment nodig hebt”. Zo kan healing bijvoorbeeld inzichten geven of een bevrijdend, ontspannend gevoel. Sommige mensen stappen met vernieuwde levensenergie de deur uit.

Bang zijn voor een healing hoeft niet, omdat je altijd krijgt wat bij je past.

Een goede healing wordt gegeven door iemand die geaard is en daarmee is een healing niet zweverig.

Voordat u komt voor een healing stem ik mij af op wat u nodig heeft, en dit bespreek ik ook met u voordat we gaan beginnen, zodat u een beetje weet wat u kunt verwachten. Ook kunt u aangeven wat de reden is dat u langs komt voor een healing. Wat u er uit wilt halen. Vaak komen u reden(en) en mijn afstemming op u overeen of liggen in elkaars verlengde.

In mijn healingen word ik altijd ondersteund door Engelen en eventueel overleden dierbaren.

Voor sommige mensen is het fijn om te weten, dat ik uw lichaam niet hoeft aan te raken voor een healing. Mocht mijn intuïtie aangeven dat dat wel nodig is, dan zal ik uiteraard uw toestemming daarvoor vragen.

Voor nadere informatie kunt u natuurlijk contact met mij opnemen.

Reacties zijn gesloten.