Wie is Anita

Vroeger riep ik al dat ik mensen wilde helpen. Maar ja, wat doe je dan? Mensen helpen kan op verschillende manieren. Inmiddels heb ik daarin mijn weg behoorlijk gevonden.

Mijn missie, mijn passie? Mensen zich prettiger laten voelen in hun lijf door blokkades te verminderen of te verwijderen.

Ik word erg blij als ik “verlichting” kan brengen in wat voor vorm dan ook;  als mensen zich lekkerder in hun vel voelen als ze van tafel stappen, als ze ontspanning ervaren, rust in lijf en hoofd ervaren, een leeg hoofd, voeten voelen alsof men op wolkjes loopt, als mensen zich weer geaard voelen, weer in hun lichaam voelen, hun lichaam vrij kunnen bewegen, herboren voelen, pijnvrij van tafel kunnen stappen, als ze weer lekker kunnen slapen, ruimte ervaren in lichaam en geest, als iemand tot inzichten is gekomen, bewuster is geworden, verbetering in stoelgang en algehele welzijn, medicijnen verminderd kunnen worden of men zelfs kan stoppen met medicijnen (de laatste twee natuurlijk na overleg met arts). Als zij zich uitgerust en blij voelen.

U kunt bij mij terecht voor Healingen, Stoelmassages, Metamorfosemassages, Voetreflexmassages (ter ontspanning) en Voetreflextherapie behandelingen (n.a.v. specifieke klachten waarvoor een wekelijkse behandeling geldt voor de duur van gemiddeld 6 tot 8 weken) en Ontspanningsmassages. Ik geef geen erotische massages.

Het mooie en bijzondere aan de consulten die ik mag geven is dat ik regelmatig geholpen word door Engelen, Lichtmeesters en andere Lichtwezens, waardoor er fijne massages plaatsvinden, mooie inzichten ontstaan, kleine wonderen plaatsvinden en/of heling. Het mooie en bijzondere vind ik dat een ieder krijgt wat hij of zij op dát moment nodig heeft. Dit maakt elke healing of massage weer anders. Je ontvangt namelijk echt wat je op dát moment nodig hebt.

Reacties zijn gesloten.